Logga In|Skapa konto
My Cart:  ( 0 )

Kategorier

Mammut Sloper Low Denim City Damskor billigaste på nätet,Mammut dunjackor,affär på nätet

SEK989.38  SEK494.69Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Mammut 001906
  • 5958 antal i lager
  • Mammut Sloper Low Denim City Damskor billigaste på nätet,Mammut dunjackor,affär på nätet

Vänligen välj:Antal

Mammut Sloper Low Denim City Damskor billigaste på nätet,Mammut dunjackor,affär på nätet_checkout

Description

Mammut axelväskor Mammut Damskor city , Mammut Sloper Low Denim City Damskor billigaste på nätet,Mammut dunjackor,affär på nätet Mammut halsvärmare,Specialerbjudanden

Superlätta och super packbar multifunktionella sko som är en säker och bekväm följeslagare för resor, vardagslivet, och som en avslappnad sko efter intensiv bouldering och sport klättring händelser. Fälla ner hälen skapar ett väl ventilerat täppa. Den robusta yttre denimtyg och mjuk duk foder skapa en bekväm fotklimat förblir tungan, som är fäst på den ena sidan, centreras och de gripex Logo enda grepp väl och lämnar Mammut fotavtryck ...
Funktioner:
Foder och stoppning systemTakes hänsyn till de olika områdena i fotlös svett, exponering för kyla, tryck
Den elastiska klacken locket kan fällas ned eller upp beroende på situationen. Detta gör det möjligt för skon slitna som en fullvärdig lågt skuren version eller en luftig täppa.
Dämpningselementet tillverkat av två olika mjuka material. Således en zon kan utformas mer mjukt och en annan zon mer stödjande beroende på behov.
board varade
Specifikationer:
Vikt [g]: 180
Material Textil:
Duk
Innerfoder:
Duk
sulor:
gripex Logo sula: Trimmad ner sulan för att säkerställa en låg vikt för olika applikationer på lätt terrainMedium hård gummiblandning med bra grepp och antinötnings propertiesPerfect för resor, vardag och som en andra sko för klättrare
Teknologi:
Flytande gummi Skydd: flytande gummi applicationProtection mot nötning och skador på materialLighter än gummi
Dual Density: Två absorptionsmaterial för anpassat stöd och absorption
FeetMap: Foder och stoppning systemTakes hänsyn till de olika områdena i fotlös svett, exponering för kyla, tryck
gripex Yttersula Teknik: gripex är en enda koncept som utvecklats av Mammut som anser de specifika kraven för varje användningsområde. Mammut design och utvecklingsteam har tagit på över 100 års erfarenhet av att skapa en enda struktur system som gör optimal användning av vidhäftning och nötnings kriterier.
Flex Heel: gångjärn häl sectionMultifunctional, elastisk, praktisk
Poro Wedge: Lätt komprimerad Phylon kil (EVA = etylenvinylacetat) med mycket goda dämpningsegenskaper
Vård:
Skor måste skyddas från vatten, våta förhållanden och smuts. Eftersom vått väglag och smuts påverkar läder naturliga egenskaper, såsom temperaturkontroll och komfort, är skovård ett mycket viktigt område.
Rengöring:
Använd en borste för att avlägsna smuts, eller borsta skon under rinnande vatten för att avlägsna ihållande smuts
Läder rengöringsmedel rekommenderas inte, eftersom tvål skadar tätskikt behandling
Efter rengöring av skor, gnugga i lämpliga vax eller silikonbaserat hygienprodukter eller polera dem med en mjuk borste
Torr läder behöver näringsämnen i form av vax (inget fett eller olja). Applicera ett mycket tunt lager och sedan arbeta in lädret
Tillämpningen av vax gör nubuk eller velour läder mörkare och jämnare. Flytande hygienprodukter behålla läder ursprungliga utseende längre, men ger färre näringsämnen
Det bästa sättet att rengöra foder (textil, GORE TEX® och läder) använder mycket kallt vatten och en svamp. Fodret behåller stora mängder salt från svett. På lång sikt kan dessa ha en skadlig inverkan på textil och läder foder material.
Impregnering:
En tätskikt behandling bör tillämpas regelbundet skor. Vi rekommenderar sprayer utan fluorcarbone, omgivningen säger tack!
Vattentäta behandlingar fungerar bäst när den tillämpas omedelbart efter rengöring, när skon är helt torr. För att säkerställa maximal prestanda, rekommenderar vi ansöka om ett nytt ett tätskikt behandling dagen före en tur.
Tätskikt är viktigt att hålla fötterna torra. Läder eller textilier mättade med smuts och vatten inte längre kan andas, vilket resulterar i ökad svettning.
För att uppnå optimal motståndskraft mot vatten och smuts, bör tätskikt behandlingen appliceras på ren och torr läder. Rengör skorna först.
Tätskikt behandling kan tillämpas så snart som lädret är helt torr.
Spraya skorna noggrant i ett väl ventilerat rum eller i det fria, med långsamma och även rörelser, från ett avstånd av cirka 20 cm.
Vänta tills skorna är helt torr innan du använder dem. 100 procent skydd uppnås efter cirka 24 timmar.
Vård:
Om läder inte vårdas regelbundet blir det hårt och sprött och dess utseende blir lidande. Sko vård är viktigt för att förhindra detta. Detta gör lädret böjlig, flexibel och håller det ser bra ut. Regelbunden skötsel förhindrar också uppkomsten av små sprickor.
Ta bort skosnören och sulor.
Försiktigt bort smuts från skor med hjälp av en pensel. För ihållande nedsmutsning, kan du också borsta skorna under rinnande vatten. Använd inte några rengöringsmedel. Tvål skadar läder.
Saker rengöras läderskor med tidningen, och ändra tidningen regelbundet. Detta hjälper dem att torka snabbare. (NB GORE TEX fodrade skor torkar bättre utan någon tidning i dem)
Vänta tills lädret är helt torr innan man behandlar dem.
Fräschas upp:
Våra fötter kan inneslutas i våra skor i upp till 16 timmar under långa vandringar, cykelturer eller en lång arbetsdag. Svett ansamlas i strumpor och skor. Tröstande värmen i denna slutna fuktig miljö skapar marken idealisk grogrund för bakterier. Regelbunden användning av fräschas produkter hjälper till att hålla insidan av dina skor fräsch och ren.
Lagring:
Om förvaras på rätt sätt behåller en sko sin form och funktion under en längre period. Förvara aldrig skor när de är våta eller smutsiga. Detta gör lädret sprött.
Efter bär, lagra skor med tungor helt öppna och sulor bort i en skuggig, torr och väl ventilerad plats
Skoblock bör alltid placeras i torra skor före lagring
Förvara aldrig skor när de är våta, eller i dåligt ventilerade platser, såsom i en bil, en plastpåse eller en källare
Torka inte i närheten av en värmekälla (eld, het spis, etc.)
Skor med läder foder kan vara fyllda med tidningen. Skor med GORE TEX foder torkar snabbare utan någon tidning inne

Gillar du Mammut Sloper Low Denim Kom in i vår löpning - triathlonsektion och upptäck en stor variation av Damskorprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att löpning - triathlonprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Damskor är tillgänglig i olika färger och stilar.

Beskrivning


Mammut - Damskor - City

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.evastalktime.com. Powered by evastalktime.com